Sitemiz En iyi Firefox ve Google Chrome Tarayıcısında Çalışmaktadır
Lütfen Duyurular Bölümünü Okuyunuz!. gitmek için tıkla

7 Aralık 2010 Salı

Takers.2010TR.Full.MP4.İZLE


Film Hakkında
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Polisiye, Suç
Yönetmen:John Luessenhop
Oyuncular:Paul Walker, Hayden Christensen, Zoe Saldana, Matt Dillon, Jay Hernandez, Chris Brown, Idris Elba, Johnathon Schaech, T.ı. , Andrew Fiscella, Gideon Emery, Michael Ealy, Gaius Charles, Marianne Jean-Baptiste, Noelle Smith, Steve Harris, Andrei Runtso, Ary Katz, Gino Anthony Pesi, Karina Michel, Lanny Joon, Nancy Young, Nancy Wetzel, Will Mcfadden
Senaryo:Gabriel Casseus, Peter Allen, Avery Duff, John Luessenhop
Yapımcı:Chris Brown, Morris Chestnut, Jason Geter, Gabriel Casseus, William Packer
Görüntü Yönetmeni:Michael Barrett
Müzik:Paul Haslinger

Filmin Özeti
Bir grup banka hırsızı 20 milyon dolarlık bir işin peşindedirler. Ancak planları Jack Welles isimli sert bir dedektif tarafından suya düşer.




























SKYLİNE-Yüksekteki Tehlike-2010.TR.Mp4.Mkv.İZLE



Jarrod (Erıc Balfour) ve Elaine (Scottie Thompson) Jarrod’in en yakın arkadaşı olan Terry (Donald Faison) ve onun kız arkadaşı Candice (Brittany Daniel)’i ziyaret etmek ve doğum gününü kutlamak için Güney Kaliforniya’ya giderler.

Gündoğumundan iki saat önce, bilinmeyen bir kaynaktan gelen unutulmaz ışık, insanların bugüne kadar bildikleri yaşamın sonu anlamına geliyordu. Onlar Terry’nin çatı katındaki evinin penceresinden olanları dehşet içinde izlerken, Los Angeles kentinin gökyüzünü kaplayan uzay gemisi şehirdeki insanları kendine doğru çekmekteydi.

Şimdi, hayatta kalanlar, yollarına çıkan bütün insanları yok eden binlerce korkunç yaratığa görünmeden kaçmak zorundadır. Görünüşe göre ellerinde bulundurdukları yüksek teknoloji ile uzaylılar çok dayanıklı ve tahrip edilemezdirler.

Bilimkurgu gerilim filmi olan Yukarıdaki Tehlike’de dünyanın sonu gelmiştir ve hemen penceremizin dışındadır…

Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Uzay
Gösterim Tarihi : 12 Kasım 2010
Yönetmen : Colin Strause Greg Strause
Senaryo : Joshua Cordes , Liam O‘Donnell
Yapım : 2010, ABD , 96 dk.

Oyuncular
Eric Balfour (Jarrod) , Scottie Thompson (Elaine) , David Zayas (Oliver) , Donald Faison (Terry) , Brittany Daniel (Candice) , Crystal Reed (Denise)



















Kill Speed-Ölüm Hızı-Full Mp4.İZLE

Yapım: 2010, ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç
Yönetmen: Kim Bass
Senaryo: Kim Bass
Yapımcı: Kim Bass, Gary Mcclurg, Deanna Shapiro, Kassi Crews, Kevin Alexander Heard
Görüntü Yönetmeni: Mark Eberle, Daniel Bramm
Müzik: Sean Murray
Süre: 1 saat 53 dk

Oyuncular:
Shawnee Smith, Robert Patrick, Tom Arnold, Andrew Keegan, Brandon Quinn, Natalia Cigliuti, Reno Wilson, Andrea Savopolos, Eduardo Ortiz, Martin Santander, Vinicius Machado

Konusu :

Üç kafadar arkadaş ABD-Meksika arasında uçaklarla uyuşturucu ve para transferi yaparken aralarına güzel bir ajan girer ve yakalanırlar kurtulmaları için içinse Meksika Kartel patronunun elinde esir tutulan bir ajanı kurtarmaları gerekmektedir.


















Büyük Düşüş-Once Fallen Full Mp4 .İZLE




Yapım: 2010
Ülke: Amerika
Tür: Suç
Yönetmen: Ash Adams
Senaryo: Ash Adams
Müzik: Jeff Beal
Görüntü Yönetmeni: Tarin Anderson
Yapımcılar: Ash Adams | Derek Beumer | Zora DeHorter
Süre: 89 Dk


Konusu: Chance (Brian Presley) hapisten çıktıktan sonra evine geri döner. Geçmişini geride bırakıp yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. İlk önce babası Liam (Ed Harris) ile arasını düzeltmek niyetindedir. Liam da tutukludur ve cinayet suçundan müebbet hapis cezası almıştır. Pearl (Taraji P. Henson) ile yeni bir ilişkiye başlayan Chance 'in başı, en yakın arkadaşının mafyaya borcu nedeniyle derde girer. Kendisinin ve babasının suç dolu geçmişinden kurtulmak, genç adam için hiç de kolay görünmemektedir.