Sitemiz En iyi Firefox ve Google Chrome Tarayıcısında Çalışmaktadır
Lütfen Duyurular Bölümünü Okuyunuz!. gitmek için tıkla

11 Aralık 2010 Cumartesi

Son.Ayin.The.Last.Exorcism.2010.Full.Dvix.Mp4.Full.İZLE


Yönetmen : Daniel Stamm
Oyuncular/Seslendirenler : Ashley Bell, Allen Boudreaux, Becky Fly, Caleb Landry Jones, Denise Lee, Iris Bahr, Jamie Alyson Caudle, Logan Craig Reid, Louis Herthum, Patrick Fabian, Shanna Forrestall, Tony Bentley, Victoria Patenaude
Türü: Gerilim, Korku
Süre : 1 saat 27 dk
Yapım : 2010

Peder Cotton Marcus, Lousiana'da Sweetzer'ın çiftliğine vardığında, her zaman yaptığı şeytan kovma ayinlerinden birini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Marcus, cemaatindeki insanlar için ayini görüntülemeye karar vermiştir.

Sweetzer'ın kızı Nell'in ruhu, kötü bir iblisin eline geçmiştir. Genç kız kötü ruhun esiri haline gelmiştir. Marcus ayine başladığında, daha önce karşılaşmadığı türden bir kötülükle karşı karşıya kaldığını anlayacaktır. Ne var ki, bırakmak için artık çok geçtir.















Cehennem Melekleri.2010.TürkçeAltyazı.mp4.İZLE


Tür : Gerilim / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 13 Ağustos 2010
Yönetmen : Sylvester Stallone
Senaryo : Dave Callaham , Sylvester Stallone
Yapım : 2010, ABD

Oyuncular

Sylvester Stallone (Barney Ross) , Jason Statham (Lee Christmas) , Jet Li (Bao Thao) , Dolph Lundgren (Gunnar Jensen), Eric Roberts (Monroe)

Barney Ross kaybedecek hiçbir şeyi olmayan bir adamdır. Hayatında ilişki içinde olduğu şeyler oldukça sınırlıdır ve kamyonu ile uçağının dışında ilgisi dahilinde olan tek şey ekibindeki askerlerdir. Ross’un ekibinde eski bir SAS komandosu olan Lee Christmas , yakın dövüş uzmanı Yin Yang , silah uzmanı Hale Caesar , Toll Road ve Gunnar Jensen yer almaktadır.

Gizemli biri ekiple iletişim kurup sadece Cehennem Melekleri’nin kabul edeceği bir iş önerdiğinde, aslında hedef ve görev son derece sıradan görünmektedir. Görev, yıkıcı bir diktatör olan General Gaza’nın devrilmesini sağlamak ve küçük bir ülkenin büyük zulüm gören halkını diktatörlük rejiminden kurtarmaktır. Ancak işler kısa sürede çığrığından çıkacak ve ihanet ekibin zor durumda kalmasına neden olacaktır.

















ElseWhere.Başka.Yerde.2010.TR Dubaj.Mp4.İndir.Dowload


Tür: Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Nathan Hope
Oyuncular:Anna Kendrick, Paul Wesley, Tania Raymonde, Jon Gries, Eddie Martinez, Chuck Carter, Holi Tavernier, Jeffrey Daniel Phillips, Joshua Swanson, Kinna McInroe, Olivia Dawn York, Pasquale Chase Rulli, Shannon Holt, Stephen Bailey, Suzanne Lang

Sarah ve Jillian uzun zaman dost olan bu ikili Indiana gibi fark edilmemiş ufak bir kasabada iki kız gizemi fark ederler. Jillian fesatçı paragöz Sarah ise bir yıldız sporcu ve aynı zamanda öğrencidir. Jillian ve Sarah bu küçük kasabanın sırrını çözmeye ve onlara düşen görevleri yerine getirmeye koyulurlar. Bir dergi ve şifreli bir video bunların sırrı ne olabilir ? Son gerçeği de meydana çıkarmak için bu sırrın temelleri bu küçük kasabada veya başka bir yerde olacaktır.



http://hotfile.com/dl/88691088/db5f7a1/Baska.Yerde._elsewhere.HD.Mp4.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/88711292/b6be680/Baska.Yerde._elsewhere.HD.Mp4.part2.rar.html

Legion.Kıyamet Melekleri.2010.Türkçe Dublaj.Mp4.İZLE


Film Hakkında

Gerilim Filmlerinin Büyük Yönetmeni Scoot Stewart'ın Yaptığı Kıyamet Melekleri (Legion) Nisan Aynın En Çok Beğenilen Fİlmi Oldu. Başrollerini Paul Bettany, Dennis Quaid, Kevin Durand, Doug Jones, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki ve Charles Dutton Paylaşıyor.

Filmde 4 Büyük Melekden Biri Okan Mikail Yer Yüzüne İniyor. Kıyametin Başlaması Sadece Bir Çocuğun Doğmasına Bağlı. Mikail İnsanlardan Halen Umutlu Olduğu İçin İnsanların Yanında Kalıyor ve Savaşıyor. Cebrail ile Savaşma Bölümü En Güzel Bölümlerden Biri. Ayrıca Görsellik Bakımındanda Çok İyi Bir Derecede Olan Legion Filmi Kesinlikle İzlenemesi Gereken Bir Film...